středa 20. dubna 2011

Tarot

http://iriska9.sweb.cz/62916jbhljyp6g4.gif Je na čase si najít nové karty, mám teď dvoje ale po aféře ze šéfouvou už nemám sílu a chci začít znova s čistým štítem..
Miluji své staré andělské karty co mám již od základy a miluji karty co jsem dostala od Marmošky, když jsme opouštěla střední školu nedám na ně dopustit... *Možná nikdo zvás neví že Jam(Marmočku) znám od střední, tak teď to víte*  
     Hmmm ale potřebuji obrodu, svoů Renesanci, znovozrození své síly a energije. V poslední době jsem byla hodně unavená ze světa a myslela sem že už ničemu nerozumím, ale je to na opak, rozumím a moc dobře jen to nechci vidět *rozumíte tomu co tu říkám O,o??  Já zase ne* Dobře dobře, vrátím se ke kartám, dlouhá léta se zajímám o takové a ty zajímavé věci co jsou kolem nás XD *cca od 13 let* Ale pozor nejsem žádná čarodejnice z toho jsem už vyrostla XDDD *ale jesli dostanu dopis z Bradavic...tak ádooos amigoss*  
Nic méně před pár měsíci jsem si našla ´´ úžasnou´´ práci, zdála se být užasnou. Pomocnice ve věštírně a čajovně *zníto užasně, můj sen* hmmm to jsem však nevěděla co vše to obnáší , respektivě věděla ale má šéfová to nevěděla. Drahá Anasis dělala vše, jen né v čajovně. Jesli se ptáte jak je to možné, jednoduše prostě čajovna ještě neni postavená. K 1.1.2011 jsem nastoupila do práce a bylo mi slíbeno že do 2 tejdnu budu v čajovně ale ta nestojí ježtě teď. 

Co jsem dělala celou tu dobu?? 
Všechno a nic *psycho* běhala a papírovala, scháněla zbytečnosty jako je cenová relace sprchový koutů, van , kachliček, sporáků,masážních lehátek atd. Hledala lustry židle, to vše bylo fajn ale doslova mě vytáčelo že tahle práce a věčné jezdění po městě a krámech, kde sem jak blb zapisovala rozměry sprchového koutu *a uhnala si zápal* vis. hloubku vaničky kolik vody pojmě..bláálááábláá, vyšla v niveč. 
Příklad, sežen levnej sprchovej kout .*ok hledám, scháním, mám*Stál 7600kč předávám informace. Šéfová: *hmmm to je pěkné ale já sem si sehnala jinej za 25000* A tak to bylo se vším, starožitnej lustr....sehnala zařídila ,ona oznámila že už si našla nějaký na Aukru. Obvolávala jsem OSU zařizovala higienu, pracovní řády.... a dělala jsem věci o kterých jako zaměstnanec nemám nic vědět a hlavně je dělat. To  však není všechno *já umělecká duše* do životopisu jsem napsala že mám uměleckou střední a že umím tamto a ono bllábláá. Myslela sem že to bude brát jako positivní vlasnost, hmm ano  velmi se jí to líbilo když sem jí vyráběla šperky a malovala obrazy, podle jejího gusta *hrůza nikdy můj tvůrčí duch nebyl tak ponížen* kýč kýč. 
Nechutné kýč T,T ještě teď mi je zle *a mě tak moc mrzí že svá díla považuji za kýč T,T* Drátkovala sem náhrdelníky, prsteny přívěšky *které údajně vyzařujou sílu* které ona nikde viděla, vyfotila , a proto že se jí líbili tak sem je musela dělat také *nesnáším kopírováné práce* Za svatého boha sem jí nedokázala vysvětlit že nevidím nic duchovního na tom že budu drátkovat sluníčka které už někdo předemnou vymyslel a jsou jeho. Za boha  nedokázala pochopit, to že neumím pochopit, že ty oblásky které sem malovala *ano malovala sem na pidi kamínky* se budou jistě prodávat * pověste kdo by si koupil pomalovaný kámen za 150kč ??? Já tedy ne*  Šéfová ale cítila že lidé si kameny kupovat budou XDDD *hmm jesli je prodá tak musí jít z cenou pěkně dolu, to mě štve, páč jsem se s jedním pitlala 2hodiny!!* také sem byla donucena vzdát autorských práv *to mi ani nevadilo, styděla bych se uznat že ty kameny a to vše je moje. T,T sem z toho dost smutná* protože sem byla zaměstnanec firmy a vše co jsem dělala patřilo firmě ,místo S.ANASIS tam bylo napsáno její logo XDDDDDDD Nejvíce mě dostalo že mi šéfová zakázala šít O,O!! *a co mi na to řekla(musíš veškerou svoů sílu dávat do  podniku)-KTEREJ ještě nestojí!!!* 

UFFFFFF hmmm bylo to náročné, moc náročné. 
Já tady ze ní dělám asi blázna že?? Myslela  jsem že to zvládnu a budu jí podporou, pomocnicí, bohužel jsem to nedokázala. Nedokázala jsem unést to vše čím mě zavalila, nedokázala jsem unést to že je má tvůrčí duše zotročená a že ona jako ´´duchovní´´ bytost si myslela že se jí odevzdám. Je celkem možné že jí křivdím, možná mi chtěla jen pomoci k rozvoji ducha *tak mi prosím řekněte proč jsem se psychcky složila*  Jedna její věta mi zůstala v hlavě (Ber tu práci srdcem a dávej vše mě a podniku) Tu práci sem brala srdcem dokud mi to neřekla a podniku jsem nechtěla dát nic, chtěla sem pomáhat lidem.... 
Místo toho jsem byla divnej poskok co nedokázal dělat drátkované šperky podle předlohy a běhala po úřadech, krámech a vždy s toho bylo jen to... že se jí má práce nelíbí , neni simetrické udělej to jinak a precizněji-našla sem si jiné na internetu.
Dala jsem výpověd a to byl můj konec *citové vydírání* Snad vše zvládne beze mne .... a doufám že si k sobě najde někoho více kvalifikovaného, kdo se vyzná v počítači, papírovaní,vedení skladu,ruční práci, věštění a esoteričnu, v přípravě čajů a bude mile komunikovat se zákazníkama to vše musí najít na Mostecku O,o *když to tady tak čtu připadám si jako superlady* 


Koupím si asi tyhle, moc se mi líbí že jde o srtomy.
http://www.popron.sk/fotocache/bigadd/713357a.jpg
Zelený muž je starobylá a populární ikona světa přírody - ducha přírody samotné. V sadě Keltského orákula stromů se moudrost stromů a keltského oghamu setkávají, aby přinesly orákulum nesmírné síly.
Dvacet pět nádherně ilustrovaných karet zobrazuje každý ze stromů, které vytváří starou keltskou abecedu. Zelený muž je přítomen v každém obrázku - někdy zjevně, jindy skrytě - nás vítá, abychom vstoupili do jeho světa. Zde objevíme lidové tradice stromů, mýty a symboliku a dozvíme se o nejniternějším významu každé karty a jak tyto letité znalosti mohou vést náš život v dnešní době. 



http://www.artbos.cz/Fotografie/Zbozi/Original/andstrom.jpghttp://www.zdravysvet.sk/upload/stuff/resized/8034_600-600--.jpgNebo tyto.
Kniha + 36 karet
Existují dva druhy andělů: andělé s křídly a amdělé s listy. Po staletí známá cesta, jak žádat přírodu o radu, či jak jí vzdát svůj dík, nás vede do posvátného háje. Posvátné háje jsou velmi vzácné, ve volné přírodě nemáme vždy po ruce ctihodný strom v láskyplném okolí, kdykoliv bychom jej potřebovali.
Na 36 kartách naleznete anděly s listy - anděly stromů. V doprovodné příručce jsou jejich bytosti popsány podrobněji a přiblíží nám výpovědi jejich orákula.



3 komentáře:

  1. Teda ještě že jsi utekla!
    Ta ženská se chová jako nějaká sektářka. Aspoň podle toho co píšeš že říkala o odevzdání se podniku. Takový citový upír :(

    Jinak, ráda bych si Tě přidala do odkazů u mě na blogu pokud by Ti to nevadilo. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Wel: Fíha...to jsem nevěděla, čím si procházíš....uf.... :/

    OdpovědětVymazat
  3. tak to je fajn že jsi z tý práce zdrhla. Jsi asi hrozně moc hodná osoba...já bych tam byla tak den, pak bych práskla dveřma :D
    A ty kraty..no vypadají zajímavě, ale já používám vždycky jen ty klasické. Mám Waitea, chtěla bych Crowleyho a nějaké cikánské.

    KK

    OdpovědětVymazat

TVÉ jméno prosím:
DĚKUJI :-*