čtvrtek 27. září 2012

Velké letní postování.. HMM (dolly kei)

Moc se omlouvá za to jak je můj blog Mrtvý.
Z jedné části za to může i to že mi umírá počítač a ty co máme doma jsou děsně pomalé, nahrávání fotek a vše na nich je na sto let.

 Tak už je zcela jasné že lolita nikdy nebyla můj styl, v létě jsem naplno pochopila že nikdy nebudu tak rozkošná a krásná jako jsou některé naše užasné dívky. Já jsem hold holka z lesa a né pohádkového města. Proto můj loli styl byl vždy tak nějak divokej a přeplácanej.

Trochu Dolly kei.




 
Tady je post šatů z Body line









Hand made JSK

Tohle je prostě krásná kombinace.

Víte hodně lidí mě poslední dobou chválí, hodně lidí mě zdarví a hodně lidí zajímá lolitu.


To jsou  mé oblíbené  handmade šaty

Myslím že v jejich jednoduchosti vyniká užasnej potisk


Nerada se šminkuji... nerada vidím dívky v lolitě co maj vlasně masku..Lolita či  něco jiného jako je styl módy by vždy měla pokukazovat na osobnost člověka.. a né na nálepku toho stylu.. Čím dál více se děsím toho že lidi v módní branži v čr si třeba o lolitě myslí že má být růžová, ...umělá, paruka zvěčovací čočky růžové šaty.To zvládne každý, ale kde je ten smysl, toho všeho. Vim někdo řekně že v módě smysl neňi ale u mě to tak neňi..











Tohle je pro mou maličkost prostě nejvíce ulítlej outfit.  



Tento outfit sklidil veliký uspěch..


Moc se nemaluji ale koupila jsem si řasy, ku podivu mi jejich nalepení zabere méně času než  malování  řasenkou.. *_ˇ

ušila jsem si nové čaty po vzoru jedné nejmenované  drahé lolita značky...a jsem nesmírně štastná.



Hraju si na Batlera


 



Yes My Lord?!!
prostě nahá tvář


Toto sáčko jsem koupila na bleším trhu.. schválně typujte od jakého je návrháře a kolik by stálo v módním butiku...napovím je to ot cutier






 Tak to by bylo dnes vše..
Nedávno jsem řešila s kamarádkou to že od jisté doby všechny dívky co mají blogi jsou zahlcovány hloupíma poučkama o tom co a jak má dělat aby vypadala jako lolita. 
  Hmm no ten dotyčnej si asi neuvědumuje to že my, tedy já nechci napodobovat, přibližovat se Japonkám.
  Za prvé jsem si vědomá že nikdy nebudu tak cute jako ony,  ale zase jsem štastná za to že já si  takové oblečení mohu vzít kamkoliv a kdykoliv.
U japonců je to pořád povážováno za  tabu a o tom že by v tom šli do práce si mohou nechat zdát... A pak fak fakkk nesnáším když se za módu jen schová lická slobost.

Vždy když šiju, tak myslím na to co šlověka podtrhne a né odrhne od jeho vnitřního světa.
Přála bych si aby se lidé nabáli ukázat svou osobnos skrze oblečení a jiné věci..

Přeji vám krásný den..
Kiss Anasis!

10 komentářů:

  1. Jsi nádherná a tvůj styl miluju!
    Právě proto, že je jiný a ukazuje "kdo je Anasis", nepředstavuje nějaký přeceněný módní loli diktát.
    Osobně mám tyhle jiné lolitky radši než věčně dokonalé podle všech pravidel.
    Protože jsou tak zábavné na pohled. Žádná nuda :-)
    Jen tak dál..

    OdpovědětVymazat
  2. Další várka úžasných outfitů. <3 Máš tolik nádherného oblečení a umíš z něj vytvářet kombinace, které mě vážně fascinují...

    OdpovědětVymazat
  3. Och úžasné fotky! vyzeráš tak krásne *_*
    A z tou maskou si to presne vystihla. To je dôvod prečo nenosím v lolite parochne (nemám nič proti tým čo nosia, toto je môj osobný názor). Som to ja oblečená do krásnych šiat a nie v niakom kostýme kde sa prezliekam za niekoho iného...

    OdpovědětVymazat
  4. Děkuji vám za milé pochopení toho co cítím.
    Také je to možná spůsobenotím že my starší vnímáme tento módní trend trochu jinak, byli jsme zvyklé na přirozenou krásu vyktoránské slečny, ale lolita se posunula trochu jinam...nejprve sem si říkala že je to zajímavé. Ale teď když prolejzám net a všude na mě bafaj dívky jako přes kopírák jsem z toho mírně konsternovaná a dokonce mě to i nudí.´´(nejhorší je že hodně lidí v mém okolí si myslí že lolita jen růžová, nedávno jsem mamce ukazovala šaty od MM a VM moc se jí to líbilo, bylo jí líto že nemohu disponovat takovím obnosem abych si koupila takové doplnky jako jsou třeba boty a paraplíčko, jelikož mi říkala že šaty co tam maj si mohu ušít ale ty botky a kábáty je hold horší/docela mě potěšilo že už po těch 9 letech lolitu mírně přijala/)´´ Ano jsou překrásné vytuněné a sladěné, ale prostě uuuufffooo Jak to jen vyjátřit.... Emmm nooo jako by se i z extravagantí módy stalo něco jako klasický trend, jako by se svéhlavost a osobytost měla utlouct diktátem.. Zní to hloupě...ale mám takový pocit.

    OdpovědětVymazat
  5. Moc ti to sluší. Mám ráda tvůj styl <3

    OdpovědětVymazat
  6. Ty jsi rozkošná a krásná svým vlastním způsobem, to že nevypadáš jako kopie japonky přeci vůbec ničemu nevadí. To, co Tě dělá tak zajímavou je Tvůj styl, který se Lolity vůbec křečovitě nedrží. Prostě buď sama sebou a nos to, v čem se cítíš dobře, tak to má býti zcela v pořádku (^_-)

    Všechny fotky/outfity jsou velmi zajímavé, každý jiný a každý nádherný! Tolik kusů oblečení, které vlastníš, obdivuji se zatajeným dechem.

    Souhlasím téměř se vším, co píšeš... jen jsem trochu nepochopila ty šminky a paruku. Jasně, kdo nechce ať se nelíčí a paruky nenosí... nikoho neodsuzuji. Ale pro mě je to další část outfitu. Jako dát si do vlasů růži, nebo na ruky prstýnky. Jde to i bez toho, ale je to zábavné s tím :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Drahá Květinko, neber to ode mě jako že bych odsuzovala ale spíš mám dojem jako by dívky schováli sami sebe, no i když u některých je to asi záměr.

      Vymazat
    2. Teď si nejsem jistá (Květinko říkám Pierrette) <3

      Vymazat
  7. Krásné zelené oči krásné dívky se zlatýma ručkama:-)))

    OdpovědětVymazat

TVÉ jméno prosím:
DĚKUJI :-*